Vi se nalazite ovde: tckopaonik.com / Skijalište / SKI PASS Cenovnik
 
SKI PASS Cenovnik

Ski pass predstavlja skijašku kartu koja omogućava vlasniku da koristi ceo sistem žičara u ski centru Kopaonik. Sa njom se može skijati na svim stazama, koristiti snow park i prevoziti svim žičarama u ski centru

Postoje ski karte za koje nije potrebna fotografija i to su one od poludnevne do šestodnevne ski karte. Za sve ostale (od sedmodnevne do sezonske, kao i za karte 5 od 7 i 10 u sezoni) obavezna je fotografija. Ski karta nije prenosiva na druga lica. Kada skijaš dođe do neke od žičara, prolaskom pored sistema SKI DATA, sistem prepoznaje kartu i otvara kapiju, čime mu se omogućava prolaz i korišćenje žičare. Obaveza svakog skijaša je da na zahtev službenog lica, koji su u jasno obeleženim uniformama, pokaže svoju ski kartu.

Vlasnik ski karte je osiguran kako bi u slučaju eventualne povrede mogao da ostvari svoja prava. To se odnosi na ostvarivanje prava na nadoknadu od posledica nesrećnog slučaja (nezgode).

O bezbednosti skijaša brinu, pored radnika Skijališta Srbije, pripadnici MUP-a, Gorske službe spasavanja, zdravstveni radnici Trauma centra kao i nadležne inspekcijske službe.

Specijalne ponude:

 
 
Posebno izdvajamo:







   
 
 
PONUDA:
 
Hoteli (8)
Apartmani (8)
Vile (7)
SKIJALIŠTE:
 
SKI PASS Cenovnik
Nove Ski mape
Ski staze i žičare
Ski Web kamere
JAT Kamere - Prognoza
O skijalištu Kopaonik
INFO DESK:
 
Kalendar manifestacija
Servisne informacije
Važni telefoni
Video
KONTAKT INFORMACIJE
 
Turistički centar KOPAONIK
Adresa: Kopaonik
E-mail: office@tckopaonik.com
 
Copyright © 2018 Turističi Centar Kopaonik, (+381) 65 920 90 90, office@tckopaonik.com
Design and programming by BumMedia.net
| Početna | Webmail | Kontakt