Vi se nalazite ovde: tckopaonik.com / Vesti / Najbolji zimski festival stiže u Srbiju!
 
Najbolji zimski festival stiže u Srbiju!
Najznačajniji evropski zimski muzički festival “The Big Snow“, seli se iz Andore u Srbiju i biće održan na Kopaoniku, od 23. do 29. marta 2012. godine.
Postavljeno: 08.11.2011.


Najznačajniji evropski zimski muzički festival “The Big Snow“, seli se iz Andore u Srbiju i biće održan na Kopaoniku, od 23. do 29. marta 2012. godine. Festival je pre dve godine pokrenula najveća svetska turistička agencija Thomas Cook, dok će se od 2012. organizaciji festivala priključiti i EXIT Tim.


Ovaj muzički događaj će okupiti velika svetska, regionalna i domaća muzička imena, koja će privući više hiljada gostiju iz cele Evrope. Specijalno za posetioce iz Srbije i regiona organizatori festivala su omogućili izuzetno povoljne aranžmane.

- U prethodne dve godine „The Big Snow“ izrastao je u jedan od najznajčajnijih zimskih evropskih muzičkih festivala. Svojim kapacitetima za zabavu i prelepom prirodom, Kopaonik se nametnuo kao destinacija u kojoj ovaj festival može da nastavi svoj eksplozivan rast i razvoj, ali i da pomogne razvoju zimskog turizma Srbije – izjavila je Tereza Volš, direktor za omladinski turizam Thomas Cook.

Kako je danas saopšteno na konferenciji za novinare, zahvaljujući The Big Snow festivalu srpski turizam u narednih 3 godine zaradiće preko 5 miliona eura, dok je vrednost internacionalne promocije koju će dobiti skijaški turizam Srbije višestruko veća.

Takođe, organizatori su sigurni da će ovaj događaj pomoći pozicioniranju Srbije na mapi značajnih evropskih skijaških destinacija, pogotovo na tržištu Zapadne Evrope.

Na festivalu će nastupiti preko 100 muzičkih izvođača, predvođeni čuvenim Basement Jaxx, dvostrukim dobitnicima prestižne nagrade za najbolji svetski muzički nastup. Uz njih će publiku na planini zabavljati DJ Fresh, Eddy Tample Morris, Judge Jules, Micky Slim i drugi inostrani izvođači, dok će od domaćih snaga festivalu priključuju Disciplin A Kitćme, Rambo Amadeus, Darkwood Dub, Eyesburn, Vrooom, i mnogi drugi… Važno je naglasiti da je ovo samo deo liste muzičara koji će nastupati od 23. do 29. marta 2012. na popularnom "Kopu", i da će ceo line up biti objavljen na početku zimske sezone, početkom decembra 2011. godine.

Engleske agencije već nude turističke "ol-inkluziv" aranžmane za festival. U prospektima navode da Kopaonik ima 62 kilometra ski-staza, 23 ski-lifta i da je odličan kako za napredne skijaše, tako i za početnike.

Interesantna činjenica je I to da je za domaće posetioce komplet karata duplo jeftiniji.

U prodaju su puštene poklon karte po izuzetno povoljnoj ceni, a detaljnije informacije pronađite na sajtu ove manifestacije. Uzimajući u obzir izuzetno atraktivne cene, kao i vrhunski kvalitet festivala, i blizinu destinacije, ski sezona će ove zime biti najatraktivnija na Kopaoniku.


Izvor: S media

 

Specijalne ponude:


 
 
Marketing:   

 
 
PONUDA:
 
Hoteli (4)
Apartmani (3)
Vile (4)
Ski kuće (0)
Brvnare (1)
Odmarališta (0)
Konačišta (0)
SKIJALIŠTE:
 
SKI PASS Cenovnik
Nove Ski mape
Ski staze i žičare
Ski Web kamere
JAT Kamere - Prognoza
O skijalištu Kopaonik
INFO DESK:
 
Servisne informacije
Važni telefoni
Video
KONTAKT INFORMACIJE
 
Turistički centar KOPAONIK
Adresa: Vikend naselje Kopaonik
E-mail: office@tckopaonik.com
 
Copyright © 2011 Turističi Centar Kopaonik, Vikend Naselje Kopaonik, (+381) 63 213 819, office@tckopaonik.com
Design and programming by BumMedia.net
| Početna | Webmail | Kontakt