Vi se nalazite ovde: tckopaonik.com / Vesti / Ski centar Kopaonik spreman za početak nove skijaške sezone
 
Ski centar Kopaonik spreman za početak nove skijaške sezone
Ski centar Kopaonik će i ove sezone u punom sjaju dočekati sve ljubitelje skijanja i drugih zimskih sportova.
Postavljeno: 08.11.2011.


Ski centar Kopaonik će i ove sezone u punom sjaju dočekati sve ljubitelje skijanja i drugih zimskih sportova. Tokom leta obavljeni su radovi na redovnom održavanju i pripremama postojećih staza za nastupajuću sezonu, što obuhvata antierozivne radove, kao i zatravnjivanje staza. Takođe, urađen je remont žičara, ispitivanje užadi, kao i zamena tamo gde je to bilo potrebno, pa su kompletne instalacije spremne za početak sezone.

Od novina, osim snežnog zabavnog parka, posetiocima  Kopaonika od ove sezone na raspolaganju je i klizalište koje će se nalaziti u centralnoj zoni, u "Dolini sportova" i snow board  park. Takođe, postavljen je i stub rasvete, kojim je osvetljena "Dolina sportova" tako da će posetioci moći da uživaju i u noćnim satima. Čim vremenski uslovi budu dozvolili, počeće se sa proizvodnjom veštačkog snega kako bi skijalište na Kopaoniku, bilo spremano za otvaranje ski sezone.

Bezbednost skijaša je na prvom mestu, tako da se i ove godine o sigurnosti i poštovanju pravila na stazama brinu pripadnici Skijališta Srbije, Gorske službe spasavanja, pripadnici MUP-a, a o zdravstvenoj zaštiti lekari Trauma centra, odnosno Vojnomedicinske akademije.

Cene ski karata, kod najvećeg broja kategorija karata, nisu menjane u odnosu na prošlu godinu, a aktuelni cenovnici dostupni su na sajtu  Skijališta Srbije (www.skijalistasrbije.rs). Već tradicionalno, u toku trajanja EXPO-ZIM-a, koji se održava na Beogradskom sajmu od 8. do 11. decembra, na štandu Skijališta Srbije, svi zainteresovani će biti u prilici da kupe ski karte sa popustom od deset odsto.

Izvor: www. skijanje.rs

Specijalne ponude:


 
 
Marketing:   

 
 
PONUDA:
 
Hoteli (4)
Apartmani (3)
Vile (4)
Ski kuće (0)
Brvnare (1)
Odmarališta (0)
Konačišta (0)
SKIJALIŠTE:
 
SKI PASS Cenovnik
Nove Ski mape
Ski staze i žičare
Ski Web kamere
JAT Kamere - Prognoza
O skijalištu Kopaonik
INFO DESK:
 
Servisne informacije
Važni telefoni
Video
KONTAKT INFORMACIJE
 
Turistički centar KOPAONIK
Adresa: Vikend naselje Kopaonik
E-mail: office@tckopaonik.com
 
Copyright © 2011 Turističi Centar Kopaonik, Vikend Naselje Kopaonik, (+381) 63 213 819, office@tckopaonik.com
Design and programming by BumMedia.net
| Početna | Webmail | Kontakt