Vi se nalazite ovde: tckopaonik.com / Vesti / Tradicionalni doček Nove godine u hotelu Grand
 
Tradicionalni doček Nove godine u hotelu Grand
Za novogodišnju noć, gosti hotela Grand**** na Kopaoniku uživaće uz muzički program Aco Pejović i beogradskog klupskog benda Old Hat Orchestra.
Postavljeno: 28.11.2011.

Za novogodišnju noć, gosti hotela Grand**** na Kopaoniku uživaće uz muzički program Aco Pejović i beogradskog klupskog benda Old Hat Orchestra.

 

Gosti Granda će uživati i u vrhunskoj usluzi, svetskim i domaćim gastronomskim bravurama, i božanskim pićima. Doček Nove godine u hotelu Grand uključuje svečanu večeru uz muzički program 31. decembra. Cena aranžmana kreće se od 130 eur, sa specijalnim popustima za decu do 12 godina. 

Kompanija MK Mountain Resort je zadržala prošlogodišnje promotivne cene smeštaja i ponudila gostima brojne akcije, za određene periode boravka u toku zimske sezone. Ski sezona će početi simbolično, drugim po redu Ski Openingom, koji će biti održan od 08. do 11.12.2011, u organizaciji MK Mountain Resorta, uz podršku JP Skijališta Srbije. Cena paketa za 4 dana/ 3 noćenja na bazi polupansiona i dvodnevnim gratis ski pass-om, iznosi 145 eur u dvokrevetnoj sobi u hotelu Angella****, dok je za isti paket u hotelu Grand**** potrebno izdvojiti 165 eur.

U hotelu Grand je upravo završena rekonstrukcija jednog dela smeštajnih kapaciteta, čime je gostima omogućen veći komfor i udobnost u 165 soba i apartmana.
Izvor: BizLife

 

Specijalne ponude:


 
 
Marketing:   

 
 
PONUDA:
 
Hoteli (4)
Apartmani (3)
Vile (4)
Ski kuće (0)
Brvnare (1)
Odmarališta (0)
Konačišta (0)
SKIJALIŠTE:
 
SKI PASS Cenovnik
Nove Ski mape
Ski staze i žičare
Ski Web kamere
JAT Kamere - Prognoza
O skijalištu Kopaonik
INFO DESK:
 
Servisne informacije
Važni telefoni
Video
KONTAKT INFORMACIJE
 
Turistički centar KOPAONIK
Adresa: Vikend naselje Kopaonik
E-mail: office@tckopaonik.com
 
Copyright © 2011 Turističi Centar Kopaonik, Vikend Naselje Kopaonik, (+381) 63 213 819, office@tckopaonik.com
Design and programming by BumMedia.net
| Početna | Webmail | Kontakt