Vi se nalazite ovde: tckopaonik.com / Vesti / Pred početkom zimske sezone na Kopaoniku
 
Pred početkom zimske sezone na Kopaoniku
Na Kopaoniku su u toku poslednje pripreme za zimsku sezonu koja će početi produženim skijaškim vikendom 8-11. decembra. U pitanju je tradicionalni “ski opening”, tokom koga će posetioci moći da uživaju u čarima Kopaonika po promotivnim cenama ski pasa i ugostiteljskih usluga.
Postavljeno: 29.11.2011.
Na Kopaoniku su u toku poslednje pripreme za zimsku sezonu koja će početi produženim skijaškim vikendom 8-11. decembra. U pitanju je tradicionalni “ski opening”, tokom koga će posetioci moći da uživaju u čarima Kopaonika po promotivnim cenama ski pasa i ugostiteljskih usluga.

Tokom letnjih i jesenjih meseci, Kopaonik je, kao i svake godine, bio pravo gradilište. Sada je već sve završeno, radovi se privode kraju, a postojeći, preuređeni i novi ugostiteljski objekti očekuju prve goste. Ponuda je izuzetno raznovrsna, od privatnih apartmana do hotelskog smeštaja sa punim pansionima, preko ski kuća, brvnara i vikendica.

- Nadamo se dobroj sezoni – kaže Borisav Jelić, vlasnik vile “Tiha noć”. - Višegodišnja praksa je da se prvo popune Novogodišnji termini, a potom i ostali. Dolaze nam gosti iz Srbije, ali sve više je posete iz Bugarske, Rumunije, Rusije... Drago nam je što nam se naši gosti iz godine u godinu opet vraćaju zadovoljni našom ponudom, uslugama, i naravno skijalištima. Naše je da obezbedimo dobar ambijent i raznovrsnu ponudu, a zadovoljan gost je ono što nas podstiče da se za svaku sezonu pripremimo na najbolji mogući način.

Po dugoročnim vremenski prognozama, ne očekuju se veća odstupanja temperatura u odnosu na višegodišnji prosek, ali se očekuje da će količine padavina, u nekim mesecima, biti niža u odnosu na višegodišnji prosek. Ipak to neće smetati ski stazama na Kopaoniku, jer je već počelo veštačko osnežavanje staza, upravo kako je i najavljivano u JP “Skijališta Srbije”.

Pored mnoštva novina koje nude ugostitelji, ove sezone na Kopaoniku policije je drugačije uniformisana, što je upravo promovisaneo, a dobra vest je da se najavljene takse od 100 dinara, prilikom ulaska u Nacionalni park Kopaonik neće naplaćivati ove zimske sezone.

 


D. Vasiljevic

Specijalne ponude:


 
 
Marketing:   

 
 
PONUDA:
 
Hoteli (4)
Apartmani (3)
Vile (4)
Ski kuće (0)
Brvnare (1)
Odmarališta (0)
Konačišta (0)
SKIJALIŠTE:
 
SKI PASS Cenovnik
Nove Ski mape
Ski staze i žičare
Ski Web kamere
JAT Kamere - Prognoza
O skijalištu Kopaonik
INFO DESK:
 
Servisne informacije
Važni telefoni
Video
KONTAKT INFORMACIJE
 
Turistički centar KOPAONIK
Adresa: Vikend naselje Kopaonik
E-mail: office@tckopaonik.com
 
Copyright © 2011 Turističi Centar Kopaonik, Vikend Naselje Kopaonik, (+381) 63 213 819, office@tckopaonik.com
Design and programming by BumMedia.net
| Početna | Webmail | Kontakt