Vi se nalazite ovde: tckopaonik.com / Vesti / The Big Snow Festival ce se odrzati cetiri dana ranije
 
The Big Snow Festival ce se odrzati cetiri dana ranije
Najveći evropski zimski muzički festivala „The Big Snow“, održaće se četiri dana ranije od predviđenog datuma, zbog promene u rasporedu turneja  najznajčajnijih inostranih izvođača
Postavljeno: 10.02.2012.

Najveći evropski zimski muzički festivala „The Big Snow“, održaće se četiri dana ranije od predviđenog datuma, zbog promene u rasporedu turneja  najznajčajnijih inostranih izvođača Basement Jaxx, DJ Fresh, Ms Dynamite, Freestylers i drugih. Novi datum festivala je rezervisan za period od ponedeljka 19. marta do nedelje 25. marta 2012. godine. Na festivalu će nastupiti svi predviđeni strani i domaći izvođači, a precizan raspored nastupa po danima biće objavljen u narednih nekoliko dana.

 

U znak zahvalnosti za razumevanje svih ljubitelja dobre muzike i provoda na snegu, hotelijeri Kopaonika su u cenu festivalskog aranžmana ponudili i kasni check out, što svim posetiocima omogućava dodatan skijaški dan.

 

Ovaj nesvakidašnji skijaško-muzički događaj obeležiće vodeći svetski izvođači kao što su Basement Jaxx, DJ Fresh, Ms DYNAMITE, Freestylers, Modestep, Eddy Tample Morris, i mnogi drugi. Od domaćih sastava nastupiće najznajčajniji bendovi urbane muzike u Srbiji kao što su Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Disciplin A Kitchme, Deca Loših Muzičara, Eyesburn, Vrooom, i mnogi drugi.

 

Sve dodatne informacije o festivalu, programu, detalji o smeštaju, kontakti poslovnica širom regiona, mogu se naći na veb stranici www.bigsnow.rs ili putem telefona 061/319-28-46.Specijalne ponude:


 
 
Marketing:   

 
 
PONUDA:
 
Hoteli (4)
Apartmani (3)
Vile (4)
Ski kuće (0)
Brvnare (1)
Odmarališta (0)
Konačišta (0)
SKIJALIŠTE:
 
SKI PASS Cenovnik
Nove Ski mape
Ski staze i žičare
Ski Web kamere
JAT Kamere - Prognoza
O skijalištu Kopaonik
INFO DESK:
 
Servisne informacije
Važni telefoni
Video
KONTAKT INFORMACIJE
 
Turistički centar KOPAONIK
Adresa: Vikend naselje Kopaonik
E-mail: office@tckopaonik.com
 
Copyright © 2011 Turističi Centar Kopaonik, Vikend Naselje Kopaonik, (+381) 63 213 819, office@tckopaonik.com
Design and programming by BumMedia.net
| Početna | Webmail | Kontakt