Vi se nalazite ovde: tckopaonik.com / Vesti / Koliko novca treba za zimovanje?
 
Koliko novca treba za zimovanje?
Mada do početka zimske ski-sezone ima još dosta vremena na Kopaoniku se radi užurbano, kao da će gosti stići već sutra.
Postavljeno: 08.11.2011.


Mada do početka zimske ski-sezone ima još dosta vremena na Kopaoniku se radi užurbano, kao da će gosti stići već sutra. JP "Skijališta Srbije" uređuju staze i žičare, povećan je i kapacitet akumulacionog jezera, pa će veštačkim snegom biti pokriveno 70 odsto staza. Ugostitelji, uz niz seminara i simpozijuma koji se održavaju u takozvanoj vansezoni, "glancaju" hotele.

Sezona na Kopaoniku će zvanično početi 9. decembra. Tokom "Ski-openinga" od 9. do 12. decembra, gosti će moći da računaju na promotivne cene i do 50 odsto niže.

"Englezi dolaze u špicu sezone, a najvše će ih biti, oko 1.000, od 23. do 29. marta iduće godine, kada prvi put organizujemo 'Ski-Exit' na kome će učešće uzeti većina orkestara koji su letos učestvovali na Exitu u Novom Sadu", kaže Andrija Jeremijević, direktor hotela "Putnik" i potpredsednik Udruženja hotelijera na Kopaoniku.

Neki ovdašnji hotelijeri već su izbacili cenovnike za nastupajuću sezonu, neki će to učiniti narednih dana, moguće su i neke korekcije. U hotelu "Putnik", primera radi, prosečna cena u sezoni (dvokrevetna soba sa švedskim stolom) iznosiće oko 30 evra, u martu će koštati 25 evra.

Olimpijski centar Jahorina objavio je cenovnik ski-karata za predstojeću sezonu. Najniža tarifa odnosi se na jednu vožnju koja staje dva evra, a najviša 500 evra za sezonske karte bez fotografije.

Potencijalne goste ove planine najviše interesuju ski-karte za šest dana. Odrasli će plaćati 150, a deca od pet do 15 godina 95 KM. Za skijaše 'ranoranioce' od 9 časova karta će koštati 15, a za one koji će skijati od 11 časova prevoz će iznositi 13,5 evra.

"Naše goste će obradovati akcijska prodaja sezonskih karata. Od sada pa do 20. novembra traje akcija pretprodaje sezonskih ski-pasa sa slikom za odrasle i decu. Popust je čak 50 odsto", kaže Zorica Stojanović, iz OC Jahorina.

 

Izvor: Vecernje novosti

 

 

 

Specijalne ponude:


 
 
Marketing:   

 
 
PONUDA:
 
Hoteli (4)
Apartmani (3)
Vile (4)
Ski kuće (0)
Brvnare (1)
Odmarališta (0)
Konačišta (0)
SKIJALIŠTE:
 
SKI PASS Cenovnik
Nove Ski mape
Ski staze i žičare
Ski Web kamere
JAT Kamere - Prognoza
O skijalištu Kopaonik
INFO DESK:
 
Servisne informacije
Važni telefoni
Video
KONTAKT INFORMACIJE
 
Turistički centar KOPAONIK
Adresa: Vikend naselje Kopaonik
E-mail: office@tckopaonik.com
 
Copyright © 2011 Turističi Centar Kopaonik, Vikend Naselje Kopaonik, (+381) 63 213 819, office@tckopaonik.com
Design and programming by BumMedia.net
| Početna | Webmail | Kontakt